Mammakatt Shiva

Shiva kom till oss då man bad om hjälp. Hon var då högdräktig. Föder ena dagen tre ungar och dryga dygnet senare fyra till.  Tyvärr klarar sig inte ena ungen, men hon har en kull på sex småtroll. Efter en vecka får hon bröstböld och behöver opereras, får antibiotika och kan tyvärr inte dia sina ungar längre då antibiotikan kan ge skador på ungarna. Vi får handmata gänget. Mammakatt är en tjej med egna åsikter. Hon är kelig, men samtidigt försiktig. Nu när ungarna är över 12 veckor får hon bo själv, vilket hon uppskattar. På bilden nykastrerad varför tratt på. Shiva vill ha ett eget hem utan andra djur och utan små barn. Någon som är beredd att hälsa på henne flera gånger innan hon flyttar så hon lär känna dig.  Är kastrerad, idmärkt, avmaskad och vaccinerad.

Mammakatt Shiva