Rutger

Ej bokningsbar.

Rutger blev inlämnad till Ultuna djursjukhus då han blockhalt på ena bakbenet. Då vi har en ledig plats här dagen efter är upphittaren snäll och öppnar upp sin toalett över natten till Rutger, fast hon har två egna katter. När den katt som är tingad flyttat och buren är städad får Rutger flytta in, hitkörd av upphittaren. STORT TACK för din hjälp! Väl här så verkar hans onda ben ha försvunnit, däremot vid kastrering finner veterinären 3 avbrutna ”kanintänder” vilket kan ge honom stora besvär. Han får tid för operation,  där han tyvärr när tredje tanden nästan är ute får svårt att andas. Han får snabbt hjälp och återhämtar sig. I efterförloppet vill det inte läka i munnen och han behöver hjälp igen. Nu äntligen har det hela börjat vända, han börjar se riktigt fin ut i munnen och börjar nu äta bra igen. Han har under hela tiden varit en otroligt snäll katt att hantera. Ej bokningsbar i nuläget.

Rutger