Nisse och Nancy

Nisse och Nancy är katt nummer 50 och 51 på ett ställe där vi började fånga katter sommaren  2020. Hade då ingen aning om att det rörde sig om ett 50-talet katter, men ett halvår senare är vi äntligen klara. Nisse och Nancy var nyfödda kattungar då en honkatt tog fram dem och mannen som bodde där kunde ta in dem små. Mammakatt är skygg och ungarna har tyvärr inte hanterats av mannen, vilket förstås märks då kattungarna nu i mars 2021 är cirka halvåret gamla. Vi hade gärna tagit emot dessa kattungarna tidigare, men vi fick inte då mannen skulle behålla dem. Nu skulle vi hjälpa mannen att se till att dessa två sista katter i kolonin blev kastrerade och tog hem dem, då tyckte han det blev lugnt och skönt hemma så vi kunde få behålla dem. 

Nancy tycker om försiktigt kel, vilket Nisse helst avstår från. Det är två fina kissar som nu behöver extra mycket tålamod och kärlek för att bli tryggisar. Ett hem men en snäll, omhändertagande riktigt social katt vore idealet. Båda är nu kastrerade, vaccinerade x 2, id-märkta och avmaskade.

Nisse
Nancy