Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vuxna katter kommer kastrerade, vaccinerade, ID-märkta med chip samt avmaskade.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två.

Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade två gånger mot kattpest och kattsnuva, ID-märkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail till Lena Sundström med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.


Katter som är redo för egna hem eller snart kommer bli

 • Edda

  Edda kom till oss då hennes åldrade husse hade hamnat på sjukhus och framtiden var oviss. Edda kommer nu få vara moraliskt stöd till ”Syster och Bror”. Edda är en supersocial tjej när hon väl känner dig. Hon är nu kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad. Vi söker ett kärleksfullt, ansvarstagande och varaktigt hem till denna lilla guldklimp.

  Edda
 • Birger

  Birger har kommit och ätit hos en dam i cirka 6 år, varje dag, men varit väldigt försiktig. Förra vintern förfrös han troligen sina öron. Den här vintern fick vi information om honom och fick hjälp så han fick komma in hos oss 2 dagar för julafton. Ser i mina ögon ut som en äldre, lite medtagen herre. Då han äter gott och i övrigt verkar må, under omständigheterna, väl så kommer han få träffa veterinären efter helgerna, alltså inget i dagsläget som kräver akut åtgärd. Mer info kommer. 

  Birger
 • Syster och Bror

  Ej bokningsbara.

  Dessa två katter kommer till oss dagarna före jul. Har då fångats på ett ställe där dom fått mat. Mer info kommer.

  Syster och Bror
 • Mammakatt Leiah med Lykke

  Leiah är en försiktig katt som nu fött sin sista kull. Kommer till oss med sin unge Lykke. Då Lykke haltade fick hon träffa veterinär och visade sig ha en lårbensfraktur som hon nu är opererad för. Hon har varit jätteduktig trots att hon är en blyg tjej. Mammakatt Leiah och Lykke är nu kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade.

  Mammakatt Leiah
  Lykke
 • Mammakatt Ruth med Reza, Roger, Ronja och Roy

  Denna kattfamilj kommer från ett stall där hon bara dykt upp, får där fyra småtroll. Ronja blev dålig efter vaccination och får till och från lite kattsnuvesymtom med besvär från ögonen.  Blir förhoppningsvis bättre ju äldre hon blir. Dom är försiktiga och passar nog inte i en familj med små barn. Det är fyra små busfrön som vill ha en kattkompis i sitt nya hem eller få flytta med ett syskon. Är vaccinerade, id-märkta och avmaskade. Kommer att kastreras.

  Mammakatt Ruth
  Reza
  Roy
  Roger
  Ronja
 • Mammakatt Marianne med Måns, Märtha och Maya

  Mammakatt Marianne och Måns är tingade.


  Marianne fångades in och lämnades till veterinären för att kastreras då man trodde det var en hankatt. Så var inte fallet, men hon kastreras, hemma fanns hennes fyra småtroll på höskullen. Måns är en riktig kelgris när han känner dig och systrarna börjar också tycka om oss tvåbenta. Marianne är en försiktig men tam tjej. Märtha, Måns och Maya skulle nog gärna vilja ha en snäll kattkompis i sitt hem. Är nu kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade. Vi söker hem utan små barn till dessa kissar.

  Mammakatt Marianne
  Måns
  Märtha
  Maya
 • Mimmi

  Mimmi kommer tillbaka till oss då matte flyttat till ett demensboende där hon inte får ta med sig katten. Mimmi flyttade 2008 som kattunge. Hon är en trevlig tjej, men kan vara lite försiktigt i början. Mimmi söker ett lugnt hem. Är kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad. Mimmi vill bo som ensamkatt.

  Mimmi
 • Selma

  Selma är född 2019 och kom till oss som en omplaceringskatt. Hon hade då kissat på fel ställe och ”bad om ursäkt” för att hon fanns. Hon har under sin tid här vuxit som ”kattpersonlighet” och har visat sig vara en katt som nog helst bor som ensamkatt. Tycker om tjejer i ungefär 10 års åldern.  Tycker fortfarande inte om att bli klappad på bakdelen och vill inte bli lyft… men vi jobbar på det. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Selma
 • Nala

  Nala är utefödd 2020. Då hon kom till oss kunde hon inte gå utan låg bara, kissade där hon låg. Utgången var då oviss. Man diskuterade operation, men då det till slut bedömdes som en nervskada valde man exspektans. Nu efter några år är Nala i det närmaste helt återställd. Som restsymtom ser man en lite ataktisk gång ibland, annars ingenting. Hon springer och busar, har till och med klättrat i klösträd. Till Nala söker vi ett hem där hon får vara ensam om uppmärksamheten och innekatt för resten av sitt liv, det vill säga ett hem utan små barn. Hon är nu kastrerad, idmärkt, vaccinerad och avmaskad.

  Nala