Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vuxna katter kommer kastrerade, vaccinerade, ID-märkta med chip samt avmaskade.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två.

Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade två gånger mot kattpest och kattsnuva, ID-märkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail till Lena Sundström med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.


Katter som är redo för egna hem eller snart kommer bli

 • Hugo

  Hugo var hemlös och ingen saknade honom varför han kom till oss. Han är född cirka 2018, enligt veterinärens bedömning. Han är lätt att tycka om och tar livet som det är. Det finns en sak han inte tycker om och det är att bli instoppad i en transportbur. Hugo söker ett hem där han får mycket kärlek och gos. Är nu kastrerad, idmärkt, behandlad för öronskabb, avmaskad och så klart vaccinerad.

  Hugo
 • Mammakatt Shiva

  Shiva kom till oss då man bad om hjälp. Hon var då högdräktig. Föder ena dagen tre ungar och dryga dygnet senare fyra till.  Tyvärr klarar sig inte ena ungen, men hon har en kull på sex småtroll. Efter en vecka får hon bröstböld och behöver opereras, får antibiotika och kan tyvärr inte dia sina ungar längre då antibiotikan kan ge skador på ungarna. Vi får handmata gänget. Mammakatt är en tjej med egna åsikter. Hon är kelig, men samtidigt försiktig. Nu när ungarna är över 12 veckor får hon bo själv, vilket hon uppskattar. På bilden nykastrerad varför tratt på. Shiva vill ha ett eget hem utan andra djur och utan små barn. Någon som är beredd att hälsa på henne flera gånger innan hon flyttar så hon lär känna dig.  Är kastrerad, idmärkt, avmaskad och vaccinerad.

  Mammakatt Shiva
 • Seija, Sara och Björne

  Nyfikna och busiga småtroll som är födda i början av juni. Kommer till oss från ett ställe där man hade för många katter och bad om hjälp. Söker ett hem där det finns en snäll kattkompis eller där två får flytta ihop. Är vaccinerade, id-märkta, avmaskade och kastrerade.

  Seija
  Sara
  Björne
 • Mammakatt Gördis med ungarna Hilda och Hulda

  Mammakatt Gördis, Hilda och Hulda är tingade.

  Mammakatt Gördis med ungarna Hilda och Hulda kom till oss från en person som bad om hjälp, då hon hade för många katter.  Dem här katterna har hittills bara bott som innekatter.  Gördis flyttar hon gärna till ett hem där hon får vara enda djuret i familjen. Hilda och Hulda söker ett gemensamt hem. Alla tre kan nog tänka sig bo i en familj med lite större barn. Keliga och sociala. Är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

  Gördis
  Hilda
  Hulda
 • Mammakatt Bolla med ungarna Gylla och Manne

  Bolla fångades in i tron att det var en blyg hankatt som gått i fällan, men så var inte fallet. Hon föder tre småtroll och är en mycket duktig mammakatt. Ungarna är riktiga bustroll och söker hem där dem får en snäll kattkompis eller får flytta ihop. Är vid flytt vaccinerade x 2 mot kattpest och kattsnuva, idmärkta med ett chip, avmaskade och kastrerade. Mammakatt Bolla blir nog kvar ett tag för socialisering och även hon kommer att kastreras, vaccineras, idmärkas .

  Mammakatt Bolla
  Gylla, Snöbjörn och Manne
 • Silja

  Mycket social, trevlig och pratig honkatt som tycker om oss människor, både stora som små. Av veterinären bedöms hon vara född 2018. Hon sökte kontakt i ett lantligt villaområde, man sökte ägare men utan resultat.  Jag tror hon skulle trivas i ett hem där hon kan gå ut och in som hon vill. Gärna ett hem där det finns någon hemma mycket. Hon är nu kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.

  Silja
 • Mammakatt Snotra, Vilde, Steinum och Stumpan

  Av en tillfällighet upptäckts dessa fyra av en hantverkare som skulle hjälpa en dam, som absolut inte ville ha katter hos sig. Hon sökte ägare, men ingen ville kännas vid denna honkatt. Vi fångar in gänget och dem finns nu hos oss. Det visar sig att lille Vilde hade klämt sin svans och en bit av svanstippen är just nu bara en pinne som sticker ut. Den är död och kommer att ramla av eller tas bort vid kastreringen. Han är märkt av sitt liv ute. Småflickorna är lättare att hantera. Snotra har också en kortare svans, men troligen medfött, liksom Stumpan. Söker hem med en snäll kattkompis. Stumpan och Steinum flyttar gärna tillsammans. Är vaccinerade, id-märkta, avmaskade och kastrerade.

  Snotra
  Vilde
  Steinum
  Stumpan
 • Lillan

  Lillan är utefödd och hennes mammakatt blev ihjälbiten av en hund. Hos oss bor hon med mammakatt Snotra och hennes ungar. Lillan var minst i kullen, hade tre syskon som har flyttat, och i början vilade hon väldigt mycket. Efter avmaskning och bra mat är hon nu en busig liten kattunge som ökat fint i vikt. Vi söker ett hem till Lillan där det finns en snäll kattkompis eller hon får flytta med någon av sina kompisar här. Hon är vaccinerad, idmärkt och avmaskad samt kastrerad.

  Lillan