Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vuxna katter kommer kastrerade, vaccinerade, ID-märkta med chip samt avmaskade.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två.

Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade två gånger mot kattpest och kattsnuva, ID-märkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail till Lena Sundström med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.


Katter som är redo för egna hem eller snart kommer bli

 • Karamell

  Karamell är en honkatt född cirka 2018. Hon har gått utanför Uppsala där hon fött kull på kull. Blivit matad men bott ute. Hon är en snäll tjej som är lite försiktig. Vi söker ett hem till Karamell där hon får vara enda djuret och bo så till att hon kan gå ut om hon vill. Är kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.

  Karamell
 • Alice

  Alice är född 1 december 2013 och flyttade från oss som kattunge. Hon kommer nu tillbaka till oss på grund av allergi. Hon söker nu ett kärleksfullt, lantligt hem som enda djuret där hon kan erbjudas utevistelse när andan faller på. Hon har funnit sig riktigt väl här och busar som en ungkatt ibland. Alice är inte riktigt flyttklar än då hon behöver träffa veterinären innan flytt för vaccination och tandgenomgång.

  Alice
 • Alfons

  Tingad.

  Alfons kommer till oss som ett alternativ till katthimlen, detta på grund av allergi i familjen. Alfons är en pratig kille som gärna vill vara med och se vad som händer, när han själv vill. Han kan lika gärna busa med några kattkompisar. Han är ingen knäkatt. Alfons har levt som innekatt, något vi vill att han fortsätter med. Han är född 2020 och är en renrasig Brittisk långhår, men när han flyttar gör han det utan stamtavla. Han har en besvärlig, mycket långhårig päls som kommer att kräva daglig pälsvård, något han inte samtycker till. Vi har därför valt att lejonraka honom så han blev av med alla tovorna. Är kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.

  Alfons
 • Nala

  Ej bokningsbar.

  Nala har bott på ett ställe där man gett henne mat i några år, men då hon fick besvär med bakdelen ansåg man att det inte var deras katt längre. Nala är en underbar liten tjej på ett par år som visar sig ha problem med ena höften. Hon kommer att opereras och få den hjälp hon behöver. Mer info kommer.

  Nala
 • Lisa och Lovis

  Två tjejer födda ute av blyg mammakatt. Troligen födda maj-juni 2021.  Blir matade på ett ställe där man lyckas få in dessa två, som tyvärr inte familjens övriga katter tycker om. Det är två blyga tjejer som kommer att ta tid. Ska nu få landa och träffa veterinären. Mer info kommer.

  Lisa
  Lovis
 • Sarabi och Bolla

  Sarabi och Bolla är två honkatter som båda levt ute, Sarabi kom in med sina två senaste kullar och Bolla födde sommaren 2021 sin kull här. Nu är dem kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade. Bolla är en blyg tjej som funnit tryggheten i Sarabi. Sarabi är försiktig men hanterbar och kelig. Vi söker ett gemensamt hem till dessa båda tjejer, hos någon som är beredd att ge dem all den kärlek och tålamod dem behöver för att bli två tryggisar, som innekatter. Sarabi och Bolla uppskattas vara födda 2018.

  Sarabi och Bolla
 • Mandelmann

  Hankatt född cirka 2017 kommer till oss då han varit en riktig fegis vid ett stall. Han fick ständigt spö av grannens katt och nu har stallet dessutom sålts och han skulle skjutas. Han kommer från samma ställe som Yonna och Yamina. Han är en blyg kille som nu ska få landa. Vi har kastrerat, vaccinerat, id-märkt, avmaskat och behandlat mot öronskabb.

  Mandelmann
 • Yamina och Yonna

  Två kattsystrar födda sommaren 2020 som kommer till oss från ett stall. Stallet har blivit sålt och dessa två blev ”överflödiga”,  man visste inte vad man skulle göra med dem, skjutas? Av den anledning hamnar Yamina och Yonna hos oss. Det är två tjejer som kommer behöva extra mycket tålamod och kärlek, då dem är blyga kissar. Ska nu få landa och få tid på sig. Kommer att kastreras, vaccineras, idmärkas, avmaskas och behandlas mot öronskabb.

 • Loke

  Loke kommer till oss som en omplaceringskatt. Han är född juni 2020 och har här visat sig vara världens gosekille som sköter allting här på önskvärt sätt. Han vill vara med och titta vad som händer, gärna gosa lite medans och är hur underbar som helst. Söker ett hem där han kanske får bo som ensamkatt och gärna ha någon hemma mycket. Vi söker ett hem utan små barn, då det inte fungerat tillfylles tidigare. Om hemmet är lantligt så kan utgång vara aktuellt. Är kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.

  Loke
 • Seija, Sara och Björne

  Nyfikna och busiga småtroll som är födda i början av juni. Kommer till oss från ett ställe där man hade för många katter och bad om hjälp. Söker ett hem där det finns en snäll kattkompis eller där två får flytta ihop. Är vaccinerade, id-märkta, avmaskade och kastrerade.

  Seija
  Sara
  Björne
 • Gylla och Manne

  Manne och Gylla är födda i början av juli 2021 av en mycket blyg mammakatt (Bolla). Båda är kattsociala och vi söker nu ett hem där det redan finns en snäll katt eller där dem får flytta ihop med någon härifrån.  Dem tillåter lyft när mat eller godsaker nalkas, annars är dem lite försiktiga av sig. Är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 • Mammakatt Snotra

  Snotra är en honkatt född cirka 2018 som lade sin kull utomhus sommaren 2021. Hon är inte helt van vid oss människor, men kan tillåta klapp då hon äter. Hon söker ett hem där det finns en snäll kattkompis eller där hon får flytta med någon av sina kompisar härifrån. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Mammakatt Snotra