Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vuxna katter kommer kastrerade, vaccinerade, ID-märkta med chip samt avmaskade.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två.

Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade två gånger mot kattpest och kattsnuva, ID-märkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail till Lena Sundström med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.


Katter som är redo för egna hem eller snart kommer bli

 • Smilla

  Smilla och hennes fyra syskon (som nu har fått egna hem) hittades skrikandes i en vedbod, sedan mammakatt inte varit synlig på ett par dagar. Dom kommer hit i mitten på juni, då cirka 1 månad gamla. När Smilla skulle kastreras fann man att hon hade ett ganska så stort blåsljud på hjärtat. Av den anledningen är hon inte bokningsbar. Mer info kommer.

  Smilla
 • Mammakatt Leiah med Lykke

  Leiah är en försiktig katt som nu fött sin sista kull. Kommer till oss med sin unge Lykke. Då Lykke haltade fick hon träffa veterinär och visade sig ha en lårbensfraktur som hon nu är opererad för. Hon har varit jätteduktig trots att hon är en blyg tjej. Leiah är kastrerad, vaccinerad och id-märkt samt avmaskad, så även Lykke då hon söker hem.

  Mammakatt Leiah
  Lykke
 • Mammakatt Ruth med Reza, Roger, Ronja och Roy

  Denna kattfamilj kommer från ett stall där hon bara dykt upp, får där fyra småtroll. Gänget blev dåliga i samband med vaccinationen, men har nu återhämtat sig väl. Dom är försiktiga och passar nog inte i en familj med små barn. Det är fyra små busfrön som vill ha en kattkompis i sitt nya hem eller få flytta med ett syskon. Är vaccinerade, id-märkta och avmaskade. Kommer att kastreras.

  Mammakatt Ruth
  Reza
  Roger
  Ronja
  Roy
 • Mammakatt Marianne med Måns, Märtha och Maya

  Marianne fångades in och lämnades till veterinären för att kastreras då man trodde det var en hankatt. Så var inte fallet, men hon kastreras, hemma fanns hennes fyra småtroll på höskullen. Dom har nu fått landa här och blivit vaccinerade, id-märkta, avmaskade och kastrerade. Söker hem utan små barn, men med en kattkompis eller flytt med ett syskon. Marianne är en trevlig kisse, om något försiktig ibland. Marianne tror jag skulle uppskatta ett hem på landet, där hon kommer kunna gå ut. 

  Mammakatt Marianne
  Måns
  Märtha
  Maya

 • Mimmi

  Mimmi kommer tillbaka till oss då matte flyttat till ett demensboende där hon inte får ta med sig katten. Mimmi flyttade 2008 som kattunge. Hon är en trevlig tjej, men kan vara lite försiktigt i början. Mimmi söker ett lugnt hem. Är kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.

  Mimmi
 • Selma

  Selma är född 2019 och har haft ett hem där hon, av någon anledning, började kissa inne enligt husse. Det fanns även en lillmatte med i bilden men om jag förstår bodde hon inte hos husse hela tiden utan bara ibland. Husse mäktade inte med situationen utan bad om hjälp och det mynnade ut i att Selma kom till oss. Hon är en mycket försiktig tjej som i början nästan bad om ursäkt för att hon fanns till. Selma söker ett hem där bara kärlek finns och tålamod och omtanke. Selma är kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad.

  Selma
 • Sibelius

  Ej bokningsbar.

  Sibelius är född 2020 och fick ett hem som lite äldre kattunge. Matte gått bort och Sibelius kommer därför tillbaka till oss. Han är en blyg kille som behöver få landa i lugnt och ro. Mer info kommer.

  Sibelius
 • Columbus

  Columbus är blyg kille, född 2017, som fått mat på ett ställe, där man även fångade in honom som liten, men han tog sig ut ur buren och rymde. Har sedan kommit tillbaka till maten hela tiden och vi lyckas fånga honom. Har vi tur är han sista katten på ett ställe där vi har tagit katter under ett par år. Han är en blyg kille som kommer behöva mycket kärlek och tålamod. Han är nu kastrerad, idmärkt, avmaskad och vaccinerad. Inte redo för ett eget hem än.

  Columbus
 • Elviz

  Denna hankatt observerades av några kattvänner då han var mycket tovig, full med fästing och dykt upp i ett område där han inte bodde. Ingen ägare har gett sig till känna varför vi nu söker ett hem till denna kelgris. Han är född cirka 2017 (en uppskattad ålder av veterinär). Han söker ett lantligt hem som ensamkatt, där han så småningom kan få gå ut. Han kräver pälsvård, vilket han inte riktigt uppskattar…. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Elviz
 • Birdie


  Ej bokningsbar.

  Birdie har nu återhämtat sig fint och hon är nu kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad. Hon är fortsatt en blyg tjej som dock verkar väldigt nöjd att vara inne i värmen. Ska få lite mera tid på sig innan hon är redo för ett hem. Birdien fångades in, mycket mager, vid en golfbana där hon försökt hitta mat.

  Birdie
 • Nala

  När Nala kom till oss kunde hon inte gå och den första bedömningen blev att hennes ena höft behövde opereras. Så kom dagen D och innan operation undersöktes hon av Börje Rembacken som fann att hon troligen fått en rejäl smäll i ryggen och att det hela berodde på nervpåverkan. Hon behövde tid och smärtstillande i början. Hon har nu varit här snart 1 år och har under den tiden utvecklats enormt. Nu kan hon springa och leka som vilken katt som helst, dock har jag inte sett att hon klättrar. Vi söker nu ett hem till Nala där hon får vara innekatt, med allt vad det innebär. Hon kan fortfarande ha en viss ”ataktiskt” gång, men även det har förbättrats avsevärt. Hon är vaccinerad, id-märkt, kastrerad och avmaskad. 

  Nala
 • Yamina och Yonna

  Två kattflickor som kommer till oss från ett stall då dom blivit överflödiga. Tjejerna är födda 2020 och när dom kommer till oss visar dom verkligen hur skönt det är att komma in i värmen och få ligga på mjuka filtar. Uppskattar försiktigt kel och god mat. Söker ett hem tillsammans som innekatter. Söker ett lugnt, tålmodigt och kärleksfullt hem. Är vaccinerade, idmärkta, kastrerade och avmaskade. 

  Yonna och Yamina
 • Loke

  Loke kom till oss som omplacering. Han är född 2020. Han är kelig och go när han vill, men kan ibland visa vass tass/tand varför han söker ett kattvant hem utan barn. Pratar man lugnt med honom slutar han. Han ska vara en blandning med bengal om uppgifterna stämmer och han är klurig, den här killen. Vill bo som ensamkatt och vill även kunna gå ut i sitt nya hem när han blivit van där. 

  Loke
 • Seija, Sara och Björne

  Dessa tre busar är födda i juni 2021 och kommer från ett ställe där det var alldeles för många katter och man bad om hjälp. Det är tre kissar som kommer behöva mycket kärlek och tålamod. Dem är busiga och vill gärna ha en kattkompis i sitt nya hem. Inga små barn. Är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

  Seija
  Sara
  Björn
 • Mammakatt Snotra

  Snotra är en honkatt född cirka 2018 som lade sin kull utomhus sommaren 2021. Hon är inte helt van vid oss människor, men kan tillåta klapp då hon äter. Hon söker ett hem där det finns en snäll kattkompis eller där hon får flytta med någon av sina kompisar härifrån. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Mammakatt Snotra