Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vuxna katter kommer kastrerade, vaccinerade, ID-märkta med chip samt avmaskade.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två.

Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade två gånger mot kattpest och kattsnuva, ID-märkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail till Lena Sundström med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.


Katter som är redo för egna hem eller snart kommer bli

 • Sibelius

  Ej bokningsbar.

  Sibelius är född 2020 och fick ett hem som lite äldre kattunge. Matte gått bort och Sibelius kommer därför tillbaka till oss. Han är en blyg kille som behöver få landa i lugnt och ro. Mer info kommer.

  Sibelius
 • Columbus

  Columbus är blyg kille, född 2017, som fått mat på ett ställe, där man även fångade in honom som liten, men han tog sig ut ur buren och rymde. Har sedan kommit tillbaka till maten hela tiden och vi lyckas fånga honom. Har vi tur är han sista katten på ett ställe där vi har tagit katter under ett par år. Han är en blyg kille som kommer behöva mycket kärlek och tålamod. Han är nu kastrerad, idmärkt, avmaskad och vaccinerad. Inte redo för ett eget hem än.

  Columbus
 • Minerna och Vulcanus

  Dessa två hittades på en höskulle cirka 6 veckor gamla där Minerva var mycket tagen och uttorkad, hade inte klarat sig länge till. Hon fick varannan timmes matning första tiden och återhämtade sig väl. Idag märks ingenting av detta utan det är två busiga kissar. Dom här två vill nog gärna ha en kattkompis i sitt nya hem eller att dom får flytta tillsammans. Är nu vaccinerade mot kattpest och kattnusva, id-märkta med ett chip, kastrerade och avmaskade.  (Nu i mitten av december cirka 5 månader gamla). 

  Minerva
  Vulcanus
 • Mammakatt Brumma och sonen Prinsen

  Brumma har levt som hemlös och fångas in efter en längre tids span. Vi var rädda att hon skulle ha en kull någonstans. Efter 2 månader fångar vi henne och efter endast dryga veckan här föder hon Prinsen. Då hon är lurig såg vi inte att hon var dräktig. Hon är en blyg tjej som tagit väl hans om Prinsen och även varit tagit hand om ett gäng bonusungar. Hon är inte bokningsbar än. 

  Prisen är född 10 september och är ett riktigt charmtroll. Han är inte bokningsbar förrän i början av 2023. 

  Brumma
  Prinsen
 • Elviz

  Denna hankatt observerades av några kattvänner då han var mycket tovig, full med fästing och dykt upp i ett område där han inte bodde. Ingen ägare har gett sig till känna varför vi nu söker ett hem till denna kelgris. Han är född cirka 2017 (en uppskattad ålder av veterinär). Han söker ett lantligt hem som ensamkatt, där han så småningom kan få gå ut. Han kräver pälsvård, vilket han inte riktigt uppskattar…. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Elviz
 • Birdie


  Ej bokningsbar.

  Birdie har nu återhämtat sig fint och hon är nu kastrerad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad. Hon är fortsatt en blyg tjej som dock verkar väldigt nöjd att vara inne i värmen. Ska få lite mera tid på sig innan hon är redo för ett hem. Birdien fångades in, mycket mager, vid en golfbana där hon försökt hitta mat.

  Birdie
 • Gottfrid

  Denna hankatt har gått i närheten av en kyrka och sökt mat i ett par månader. Han blev matad av en familj som tyvärr inte kunde ha honom kvar. Gottfrid har nu landat här och är en lekfull och kelig kille. Vi tror han skulle trivas som ensamkatt och gärna i ett hem där han kommer att aktiveras mycket eller ett lantligt hem där han så småningom kommer kunna gå ut. Är nu vaccinerad, idmärkt, kastrerad och avmaskad.

  Gottfrid
 • Alice

  Alice är född 1 december 2013 och flyttade från oss som kattunge. Hon kommer nu tillbaka till oss på grund av allergi. Hon söker nu ett kärleksfullt, lantligt hem som enda djuret där hon kan erbjudas utevistelse när andan faller på. Hon har funnit sig riktigt väl här och busar som en ungkatt ibland. Alice är inte riktigt flyttklar än då hon behöver träffa veterinären innan flytt för vaccination och tandgenomgång.

  Alice
 • Nala

  Ej bokningsbar.

  När Nala kom till oss kunde hon inte gå och den första bedömningen blev att hennes ena höft behövde opereras. Så kom dagen D och innan operation undersöktes hon av Börje Rembacken som fann att hon troligen fått en rejäl smäll i ryggen och att det hela berodde på nervpåverkan. Hon behövde tid och smärtstillande i början. Nu har hon fått ett antal månader och hon är så mycket bättre. Hon kan gå, har en liten, liten påverkan ibland på ena bakbenet, men inget hon har ont av och vi får se om tiden kan ge ytterligare förbättring. Hon är en kelig tjej som så småningom kommer behöva ett lugnt och tryggt hem där hon får fortsätta leva sitt liv inne. Gärna en snäll kattkompis. Dock inga mindre barn. Mer info kommer med tiden.

  Nala
 • Sarabi och Bolla

  Sarabi och Bolla är två honkatter som båda levt ute, Sarabi kom in med sina två senaste kullar och Bolla födde sommaren 2021 sin kull här. Nu är dem kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade. Bolla är en blyg tjej som funnit tryggheten i Sarabi. Sarabi är försiktig men hanterbar och kelig. Vi söker ett gemensamt hem till dessa båda tjejer, hos någon som är beredd att ge dem all den kärlek och tålamod dem behöver för att bli två tryggisar, som innekatter. Sarabi och Bolla uppskattas vara födda 2018.

  Sarabi och Bolla
 • Yamina och Yonna

  Två kattflickor som kommer till oss från ett stall då dom blivit överflödiga. Tjejerna är födda 2020 och när dom kommer till oss visar dom verkligen hur skönt det är att komma in i värmen och få ligga på mjuka filtar. Uppskattar försiktigt kel och god mat. Söker ett hem tillsammans som innekatter. Söker ett lugnt, tålmodigt och kärleksfullt hem. Är vaccinerade, idmärkta, kastrerade och avmaskade. 

  Yonna och Yamina
 • Loke

  Loke kom till oss som omplacering. Han är född 2020. Han är kelig och go när han vill, men kan ibland visa vass tass/tand varför han söker ett kattvant hem utan barn. Pratar man lugnt med honom slutar han. Han ska vara en blandning med bengal om uppgifterna stämmer och han är klurig, den här killen. Vill bo som ensamkatt och vill även kunna gå ut i sitt nya hem när han blivit van där. 

  Loke
 • Seija, Sara och Björne

  Dessa tre busar är födda i juni 2021 och kommer från ett ställe där det var alldeles för många katter och man bad om hjälp. Det är tre kissar som kommer behöva mycket kärlek och tålamod. Dem är busiga och vill gärna ha en kattkompis i sitt nya hem. Inga små barn. Är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

  Seija
  Sara
  Björn
 • Gylla och Manne

  Manne och Gylla är födda i början av juli 2021 av en mycket blyg mammakatt (Bolla). Båda är kattsociala och vi söker nu ett hem där det redan finns en snäll katt eller där dem får flytta ihop med någon härifrån.  Dem tillåter lyft när mat eller godsaker nalkas, annars är dem lite försiktiga av sig. Är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 • Mammakatt Snotra

  Snotra är en honkatt född cirka 2018 som lade sin kull utomhus sommaren 2021. Hon är inte helt van vid oss människor, men kan tillåta klapp då hon äter. Hon söker ett hem där det finns en snäll kattkompis eller där hon får flytta med någon av sina kompisar härifrån. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Mammakatt Snotra