Här presenterar vi de katter som är redo för egna hem, där det klart framgår om någon katt behöver extra mycket kärlek för att bli tryggis.

Vuxna katter kommer kastrerade, vaccinerade, ID-märkta med chip samt avmaskade.

Vi tar från 2000 kr för en vuxen katt, 3500 kr för två.

Kattungarna kommer vid flytt vara vaccinerade två gånger mot kattpest och kattsnuva, ID-märkta med ett chip samt kastrerade. Priset är från 3000 kr

Vid intresse av att köpa/adoptera katt från oss skicka ett mail till Lena Sundström med information om vart du bor (adress), vad du heter (för- och efternamn), hur katten kommer få det hos dig/er, om det finns andra djur i familjen, med mera. Även om ni tänkt en innekatt eller katt som har möjlighet att gå ut. Anonyma mail kommer inte att besvaras.


Katter som är redo för egna hem eller snart kommer bli

 • Valborg

  Denna tjej kommer till oss strax före midsommar, då man sett henne sedan någon månad tillbaka söka mat, där det var mycket trafik. Hon är en superkelig tjej, ung tjej som nu söker ett hem där hon får mycket kärlek och omtanke. Hon är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Valborg
 • Elviz

  Denna hankatt observerades av några kattvänner då han var mycket tovig, full med fästing och dykt upp i ett område där han inte bodde. Ingen ägare har gett sig till känna varför vi nu söker ett hem till denna kelgris. Han är född cirka 2017 (en uppskattad ålder av veterinär). Han söker ett lantligt hem som ensamkatt, där han så småningom kan få gå ut. Han kräver pälsvård, vilket han inte riktigt uppskattar…. Är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Elviz
 • Birdie

  Ej bokningsbar.

  Denna honkatt, av oss kallad Birdie har sökt mat i och utanför köket vid en golfklubb. Då det varit varmt har man haft dörren öppen och när personalen gick förbi soptunnan inne kastade hon sig ur denna och stack ut. Hur länge hon sökt mat där är lite oklart, men minst veckor, kanske längre. En av golfspelarna lägger märke till henne och förstår att något inte stämmer. Vi får samtal om henne och hon fångas in. Hon är VÄLDIGT mager, smutsig och full med fästingar. Hon är inte örontatuerad eller chipmärkt. Tack och lov inga mjölktuttar.  Vi ska nu göra vårt bästa för att hon ska klara sig. Mer info med tiden. 

  Birdie
 • Rasmus

  Denna kille sökte mat i ett område och man sökte ägare. Då ingen gett sig till känna kommer han hit. Rasmus är född cirka 2017 (uppskattad ålder av veterinär) och är en försiktig, kelig kille. Vi söker ett lantligt hem till honom där han får vara enda djuret och så småningom får gå ut. Han är nu kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Rasmus
 • Gottfrid

  Denna hankatt har gått i närheten av en kyrka och sökt mat i ett par månader. Han blev matad av en familj som tyvärr inte kunde ha honom kvar. Han är precis ny hos oss och ska nu få landa. Mer info kommer.

  Gottfrid
 • Alice

  Alice är född 1 december 2013 och flyttade från oss som kattunge. Hon kommer nu tillbaka till oss på grund av allergi. Hon söker nu ett kärleksfullt, lantligt hem som enda djuret där hon kan erbjudas utevistelse när andan faller på. Hon har funnit sig riktigt väl här och busar som en ungkatt ibland. Alice är inte riktigt flyttklar än då hon behöver träffa veterinären innan flytt för vaccination och tandgenomgång.

  Alice
 • Nala

  Ej bokningsbar.

  När Nala kom till oss kunde hon inte gå och den första bedömningen blev att hennes ena höft behövde opereras. Så kom dagen D och innan operation undersöktes hon av Börje Rembacken som fann att hon troligen fått en rejäl smäll i ryggen och att det hela berodde på nervpåverkan. Hon behövde tid och smärtstillande i början. Nu har hon fått ett antal månader och hon är så mycket bättre. Hon kan gå, har en liten, liten påverkan ibland på ena bakbenet, men inget hon har ont av och vi får se om tiden kan ge ytterligare förbättring. Hon är en kelig tjej som så småningom kommer behöva ett lugnt och tryggt hem där hon får fortsätta leva sitt liv inne. Gärna en snäll kattkompis. Dock inga mindre barn. Mer info kommer med tiden.

  Nala
 • Lisa och Lovis

  Två tjejer födda ute av blyg mammakatt. Troligen födda maj-juni 2021.  Blir matade på ett ställe där man lyckas få in dessa två, som tyvärr inte familjens övriga katter tycker om. Det är två blyga tjejer som kommer att ta tid. Ska nu få landa och träffa veterinären. Mer info kommer.

  Lisa
  Lovis
 • Sarabi och Bolla

  Sarabi och Bolla är två honkatter som båda levt ute, Sarabi kom in med sina två senaste kullar och Bolla födde sommaren 2021 sin kull här. Nu är dem kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade. Bolla är en blyg tjej som funnit tryggheten i Sarabi. Sarabi är försiktig men hanterbar och kelig. Vi söker ett gemensamt hem till dessa båda tjejer, hos någon som är beredd att ge dem all den kärlek och tålamod dem behöver för att bli två tryggisar, som innekatter. Sarabi och Bolla uppskattas vara födda 2018.

  Sarabi och Bolla
 • Mandelmann

  Hankatt född cirka 2017 kommer till oss då han varit en riktig fegis vid ett stall. Han fick ständigt spö av grannens katt och nu har stallet dessutom sålts och han skulle skjutas. Han kommer från samma ställe som Yonna och Yamina. Han är en blyg kille som nu ska få landa. Vi har kastrerat, vaccinerat, id-märkt, avmaskat och behandlat mot öronskabb.

  Mandelmann
 • Yamina och Yonna

  Två kattsystrar födda sommaren 2020 som kommer till oss från ett stall. Stallet har blivit sålt och dessa två blev ”överflödiga”,  man visste inte vad man skulle göra med dem, skjutas? Av den anledning hamnar Yamina och Yonna hos oss. Det är två tjejer som kommer behöva extra mycket tålamod och kärlek, då dem är blyga kissar. Ska nu få landa och få tid på sig. Kommer att kastreras, vaccineras, idmärkas, avmaskas och behandlas mot öronskabb.

 • Loke

  Loke kom till oss som omplacering. Han är född 2020. Han är kelig och go när han vill, men kan ibland visa vass tass/tand varför han söker ett kattvant hem utan barn. Pratar man lugnt med honom slutar han. Han ska vara en blandning med bengal om uppgifterna stämmer och han är klurig, den här killen. Vill bo som ensamkatt och vill även kunna gå ut i sitt nya hem när han blivit van där. 

  Loke
 • Seija, Sara och Björne

  Dessa tre busar är födda i juni 2021 och kommer från ett ställe där det var alldeles för många katter och man bad om hjälp. Det är tre kissar som kommer behöva mycket kärlek och tålamod. Dem är busiga och vill gärna ha en kattkompis i sitt nya hem. Inga små barn. Är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

  Seija
  Sara
  Björn
 • Gylla och Manne

  Manne och Gylla är födda i början av juli 2021 av en mycket blyg mammakatt (Bolla). Båda är kattsociala och vi söker nu ett hem där det redan finns en snäll katt eller där dem får flytta ihop med någon härifrån.  Dem tillåter lyft när mat eller godsaker nalkas, annars är dem lite försiktiga av sig. Är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

 • Mammakatt Snotra

  Snotra är en honkatt född cirka 2018 som lade sin kull utomhus sommaren 2021. Hon är inte helt van vid oss människor, men kan tillåta klapp då hon äter. Hon söker ett hem där det finns en snäll kattkompis eller där hon får flytta med någon av sina kompisar härifrån. Är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad.

  Mammakatt Snotra