Kimsan och Kenzo

Födda ute av icke tam mammakatt. Kommer från samma ställe som Svenne och Stig. Dessa två har fått vara inne, vilket självklart märks på dem. Även om dem är rädda så är dem keliga och sociala när dem väl känner dig. Kenzo är semilånghårig och har extratår på framtassarna, medan Kimsan är korthårig med normalt antal tår. Söker ett gemensamt hem eller ett hem med en snäll kattkompis, där man är villig att ge kissen tålamod, massor av kärlek och tid. Tjejerna är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade.

Kimsan
Kenzo

2 tankar på “Kimsan och Kenzo”

  1. Hej!
    Jag/vi söker katt gärna 2 st. Helst inte alltför unga, dvs ej små ungar.. Haft katt i många, många år, dock ej sedan juni 2016..
    Bor i villa med tomt. Katten/katterna bör kunna vara utomhus om och när den/de vill.
    Är Kimsan och Kenzo något för mig?? Eller något annat kattpar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *